Dørmand

Driver du et diskotek, natklub eller andet lignede ved du hvor vigtigt det er, at have en kompetent, præsentabel og professionel dørmand. Denne person har til opgave at yde sikkerhed, udøve adgangskontrol på den måde at sikre at, uvedkommende ikke får adgang til diskoteket mm. Det kan blandt andet være personer under den ønskede aldersgrænse, berusede personer samt personer der har fået nægtet adgang tidligere.

Alt afhængig af geografi, antallet af gæster, kundekreds mm. kan antallet af dørmænd varierer. Tommelfinger-regel: Jo flere mennesker der befinder sig på det givne sted jo flere dørmænd skal der være for at opretholde sikkerheden.

Som dørmand byder man gæsterne velkommen

Er man gæst på et diskotek, er det første man møder dørmanden. Og det er vigtigt for gæsten, og dermed også for kunden, at denne oplevelse bliver positiv. Bliver oplevelsen med dørmanden negativt kan man som diskotek-ejer risikerer at, kunden samt dennes omgangskreds ikke kommer igen. Dørmanden er ligeledes den sidste man ser på vej ud af døren og han/hun er dermed den sidste den person man siger farvel til. Igen er det yderste vigtigt at gæsten får en god oplevelse. Dårlige oplevelser er lig med mistet omsætning for diskoteket, da negative oplevelser øger chancerne for at gæsten ikke kommer igen.

Hos Abexa har vi et stort team af professionelle og kompetente dørmænd. Hos Abexa ligger vi ekstra meget vægt på høj service, høflig adfærd og konfliktnedtrappenede adfærd.  Uanset behov har Abexa det rette team til opgaven. Har du som kunde specielle ønsker i forhold til beklædning eller andet, gør vi meget for at imødekomme dette. Alle dørmand fra Abexa har gyldigt dørmandskort fra politiet og bliver løbende efteruddannet, for på den måde at kunne give dig som kunde og dine gæster den bedste service. Vi har i mange år stået for sikkerheden på diskotekter, julefrokoster, firmafester, festivaler, koncerter mm.

En dørmand fra Abexa skaber tryghed og sikkerhed

Du er mere end velkommen til at kontakte Abexa for en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.