EVENT SIKKERHED

Når Abexa leverer Event sikkerhed, skaber vi sammen med jer en sikker ramme omkring jeres event. Vi giver tryghed til jeres publikum og kunstnere som gør at I kan koncentrere jer om alt det andet. Uanset om det er små klub-koncerter eller store events. Vi leverer løsninger inden for event sikkerhed, som kan tilpasses alle størrelser og typer af festivaler, sports-arrangementer, kulturelle og offentlige arrangementer.

Takket være vores konstant høje serviceniveau  og vedvarende udvikling af vores medarbejdere, har vi etableret stærke relationer over hele landet, der gør os til en betroet leverandør til alle former for events lige fra små lokale forsamlinger, til større festivaler, mm. Som bl.a Tinderbox, Made In Denmark og Northside festival.

Vores omfattende erfaring med event sikkerhed, pladsindretning, arrangements-afvikling, myndigheds-håndtering, samt fokus på samarbejde og kommunikation, gør at vores personale har en omfattende viden og relevante færdigheder til at afvikle events af enhver størrelse.

Hvis du ønsker at Abexa skal levere sikkerhedsløsning eller medarbejdere til jeres arrangement så ring til os og få en snak om hvad vi kan gøre for jer .