Fast vagt

Hos Abexa tilbyder vi fast vagt til alle typer af opgaver. Uanset størrelse og omfang af opgave kan vi håndtere den. I fællesskab med kunden skræddersyr vi en løsning der passer til netop dennes behov og ønsker.

Faste vagter benyttes i dag i flere forskellige henseender – både for at reducerer tyveri, svind og minimere risikoen for hærværk og lign. Men ligeledes også for at skabe tryghed på sygehuse, arbejdspladser mm. En fastvagt fra Abexa indgår som en enhver anden medarbejder og er dermed en interageret del af virksomhedens dagligdag og rutiner. Vagten kan ligeledes have andre opgaver uden for sikkerhed.

Vi sætter krav til vores medarbejdere

Hos Abexa sætter vi krav til alle de medarbejdere der bærer vores navn på uniformen. Højt service niveau, høflig adfærd og en professionel tilgang til opgaven.

Abexa er et landsdækkende vagtfirma med erfaring inden for alle typer af opgaver af sikkerhedsløsninger til både private og erhverv. Uanset hvad opgaven indebærer vi hjælpe dig med en løsning – skræddersyet 100 % efter dine behov og ønsker.