Fastvagt

Hos Abexa tilbyder vi fastvagt til alle typer af opgaver. Uanset størrelse og omfang af opgave er Abexa den rette til opgaven. I fællesskab med den enkelte kunde skræddersyr vi en løsning der passer til netop dennes behov og ønsker. Vi har efterhånden mange års erfaring og vi kan derfor give dig den bedste rådgivning når det kommer til sikkerhed uanset hvad dit behov er.

Faste vagter benyttes i dag i flere forskellige henseender – både for at reducerer tyveri, svind og minimere risikoen for hærværk og lign. Men ligeledes også for at skabe tryghed på sygehuse, arbejdspladser mm. En fastvagt fra Abexa indgår som en enhver anden medarbejder og er dermed en interageret del af virksomhedens dagligdag og rutiner. Vagten kan ligeledes have andre opgaver uden for sikkerhed såsom postomdeling mm.

Fastvagt fra Abexa er lig med tryghed og tillid

Hos Abexa sætter vi krav til alle de medarbejdere der bærer vores navn på uniformen. Højt service niveau, høflig adfærd og en professionel tilgang til opgaven.

Abexa er et landsdækkende vagtfirma med erfaring inden for alle typer af opgaver af sikkerhedsløsninger til både private og erhverv. Uanset hvad opgaven indebærer kan vi hjælpe dig med en løsning – skræddersyet 100 % efter dine behov og ønsker.