ABEXA UDDANNELSE

Hos Abexa har vi det bedste team af vagter i Danmark – og det skyldes blandt andet kvaliteten af vores kurser og uddannelsesforløb af vagter i Danmark.

Vi giver dig og dine medarbejdere de rette værktøjer så I er bedre klædt på til at håndterer de forskellige situationer man kan komme ud for som vagt mm. En vagtudannelse/ Efteruddannelse hos Abexa giver jer værktøjerne til at håndterer problematiske situationer så de ikke eskalerer yderligere. Værktøjer der giver jer bedre overblik over den enkelte situation og handlings-muligheder der giver dig roen og troen på dig selv.

Vi har bla. sammensat et uddannelsesforløb hvor vi leverer ekspertviden fra psykologer & instruktører. Ekspertviden fra fagfolk der enten er eller har været i vagt- og sikkerhedsbranchen.

Abexa efteruddanner vagter i Danmark

Hos Abexa er der ikke nogen pakkeløsning eller hyldevare inden for uddannelse da alle kunder og kursister er forskellige. Vi sammensætter et uddannelsesforløb så det passer til det behov I som kunde har, eller det “koncept” I gerne vil tilbyde jeres kunder. Derfor vil der sjældent være to kurser der er helt ens, da alt afhænger af hvilke ønsker og behov I som kunde har. Ofte har vi efter et endt uddannelsesforløb et fælles ejerskab af uddannelsen, da du som kunde selv er en stor del af udviklingen af indholdet – Det er jer som kunde og jeres behov der er i fokus.

Vi har eksempelvis lavet en Crowd-Security* uddannelse i samarbejde med en af vores gode kunder til alle deres sikkerhedsmedarbejdere.  Dette er en uddannelse der kan tilgåes af alle der kunne have interesse i det – Dog kører hver enkelt kunde sit forløb i eget regi.    

Uddannelsen indeholder blandt andet:

  • Crowd Safety – forståelse af bevægelighed og flow på en koncertplads mm.
  • Konflikt håndteringskursus – menneskets adfærd, kropssporg og tale
  • Scenarie træning
  • Event relateret førstehjælp
  • Psykologi
  • Kommunikations-midler og brug af samme
  • Håndtering af personer under indflydelse af narkotiske stoffer og genkendelse af samme
  • Og rigtigt meget andet

Abexa tilbyder ligeledes kursusforløb for medarbejderne i transportbranchen – primært med fokus på buschaufførens egen sikkerhed, konflikthåndtering og forebyggelses af samme. Er du interesseret i at høre  nærmere hører vi gerne fra dig.

 

 

Crowd-security er en sammentrækning af safety og security.