ISO certificering

 

Abexa_ISO_certificeret

Abexa ApS er ISO- certificeret gennem Bureua Veritas efter ISO 9001:2015.

 

ISO 9001:2015 er baseret på international kvalitet inden for ledelse. Certificeringen er udarbejdet for at hjælpe virksomheder med at imødekomme kundernes krav og forventninger til en given virksomheds ydelser. ISO 9001 skaber overblik over virksomhedens arbejdsgange og processer – Omkostninger, effektivitet og kundetilfredshed. Certificeringen giver et overblik over aktiviteter og faldgrupper der i sidste ende resulterer i det samlet resultat overfor kunderne.

For dig som kunde betyder dette at, du er sikret en høj kvalitet inden for sikkerhedsløsninger leveret af Abexa ApS. Med certificeringen har du en garanti for at dit samarbejde med Abexa ApS bliver udført professionelt og med indblik i høj kvalitets-styring og høj kundetilfredshed.

Certificeringen dækker over følgende:

  • Alarmpatruljekørsel
  • Runderende vagt
  • Service- og butiksvagt
  • Butiks-kontrol og visitation
  • Fast vagt
  • Kontrollør/dørmand

Med certificeringen er der garanti for, at Abexa følger branchens kravsspecifikationer, som er udarbejdet af Forsikring & Pension, Rigspolitichefens Forebyggelsesenhed, Finansrådet, Politidirektørforeningen, Sikkerhedsbranchen og Tekniq.

Abexa bliver løbende kontrolleret og ved forudsætning af tilfredsstillende audit opretholdes af Abexa´s styrings-systemer vil certifikationen være forsat gyldig.

Abexa bliver hvert år kontrolleret af den uafhængige certificeringsvirksomhed Bureau Veritas samt af sikringsvagten.