Butiksdetektiv og butiksvagt

Er du plaget af butikstyveri og har brug for hjælp til at håndterer problemet? Abexa tilbyder professionelle butiksdetektiver og butiksvagter til detailbutikker, butikscenter mm. Vi har stor erfaring inden for netop dette felt, hvilket man se se under vores referenceliste.

butiksdetektiv-butiksvagt”Svind er noget svært noget at have med at gøre, og det kan der være mange forskellige årsager til – alt fra tyveri til manglende instruktion eller uhensigtsmæssig adfærd hos en medarbejder”

Butiksdetektiv

Butiksdetektivernes opgave er groft sagt at sikrer at der IKKE sker tyveri i butikken – at en ”kunde” ikke forlader butikken med en vare, uden at have betalt for den. Har tyven først fundet ud af, det er nemt at stjæle i butikken, kommer de ofte tilbage. For at bremse dette tilbagevendende problem kan løsningen være en butiksdetektiv.

Detektiven optræder i civil påklædning og opfører sig umiddelbart som enhver anden handlende kunde i butikken – detektiven er dermed ikke synlig og har nemmere ved at komme tættere på potentielle butikstyve.

Butiksvagt

Forskellen på en butiksdetektiv og en butiksvagt er påklædningen. Som nævnt er detektiven klædt i civil mens vagten optræder i vagtuniform. Vagtens opgave er at være synlig og udvise autoritet, hvilket i sig selv er yderst forbyggende for butikstyveri.

Begges opgave er at spotte butikstyve igennem observering af usædvanlig adfærd og mistænksom påklædning. Efterfølgende pågribes tyven på en professionel og diskret måde – uden at skabe en scene for andre handlende i butikken. Efter en pågribelse af en tyv, tilbageholdes denne og sikkerhedsmedarbejderen håndterer den efterfølgende politianmeldelse og bortvisning. Personalet i butikken bliver derfor ikke indblandet i episoden og kommer ikke til at stå i en ubehagelig situation.

Abexa har igennem tiden opbygget et stort netværk af butikker og andre erhvervsdrivende, som benytter sig af butiksdetektiver og butiksvagter fra Abexa. Vores kunder kender kvaliteten af vores ydelser og derfor bliver de ved med at komme tilbage til os. Har du problemer med tyveri og svind i butikken? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring en eventuel løsning på dit problem.