For erhverv

Butiksdetektiv og butiksvagt

Vi står klar til at hjælpe

Tryghedsskabende butiksdetektiv og butiksvagt

Er du plaget af butikstyveri og har brug for hjælp til at håndterer problemet? Abexa tilbyder professionelle butiksdetektiver og butiksvagter til detailbutikker, butikscenter mm. Vi har stor erfaring inden for netop dette felt, hvilket man se se under vores referenceliste.

Butiksdetektiv

Butiksdetektivernes opgave er at hindre svind og tyveri – at en ”kunde” ikke forlader butikken med en vare, uden at have betalt for den. Har tyven først fundet ud af, det er nemt at stjæle i butikken, kommer de ofte tilbage. For at bremse dette tilbagevendende problem kan løsningen være en butiksdetektiv.

Vores medarbejder optræder i civil påklædning og opfører sig umiddelbart som enhver anden handlende kunde i butikken – detektiven er dermed ikke synlig og har nemmere ved at observere på potentielle butikstyve.

Butiksvagt

En uniformeret butiksvagt er tryghedsskabende for både personale og kunder, samt præventive ift. Tyveri og svind.

Abexa har igennem tiden opbygget et stort netværk af butikker og andre erhvervsdrivende, som benytter sig af butiksdetektiver og butiksvagter fra Abexa. Vores kunder kender kvaliteten af vores ydelser og derfor bliver de ved med at komme tilbage til os. Har du problemer med tyveri og svind i butikken? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring en eventuel løsning på dit problem.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.