Abexa event

Løsninger til events

Abexa event

Sikkerhedsløsninger til events

Event sikkerhed

Abexa er specialiseret i håndtering af alle områder inden for sikkerhedsløsninger der byder sig når der er både små og store events. 

Dørmand

Abexa tilbyder løsninger til både store og små opgaver. Uanset om det er en privatfest, en større gymnasiefest eller diskotek, så er vi den rette leverandør. 

Festvagt

Med en professionel vagt er du sikret en fest der forløber sig efter planen, og at du som vært ikke skal bekymre dig omkring eventuelle opstået problemer. 

Rådgivning

Abexa tilbyder rådgivning til koncerter, festivaler og andre større arrangementer. Vi arbejder ud fra vores store viden og erfaring på dette område. 

Sikkerhedsplanlægning

Med vores store viden og erfaring på dette område, vil vi sammen med dig som arrangør altid indgå i dialogerne med myndighederne både før, under og efter forløbet. 

Hands@Work

Abexa tilbyder udlejning af stageshands/hands til opsætning af scener, tribuner mm. til messer, koncerter og andre events. Intet er for stort eller for småt.  

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.