ABEXA UDDANNELSE

Vagtuddannelse – Bliv godt klædt på med Abexa

Hos Abexa har vi det bedste team af vagter i Danmark – og det skyldes blandt andet kvaliteten af vores uddannelsesforløb i Danmark.

Vi giver dig og dine medarbejdere de rette værktøjer så I er bedre klædt på til at, håndterer de forskellige situationer man kan komme ud for som vagt mm. En vagtudannelse/ efteruddannelse hos Abexa giver jer værktøjerne til at håndterer problematiske situationer, så de ikke eskalerer yderligere. Værktøjer der giver jer bedre overblik over den enkelte situation og handlings-muligheder der giver dig roen og troen på dig selv.

Vi har bla. sammensat et uddannelsesforløb hvor vi leverer ekspertviden fra psykologer oog instruktører. Ekspertviden fra fagfolk der enten er eller har været i vagt- og sikkerhedsbranchen.

Abexa tilbyder efteruddannelse til vagter

Hos Abexa er der ikke nogen pakkeløsning eller hyldevare inden for uddannelse da alle kunder og kursister er forskellige. Vi sammensætter et uddannelsesforløb så det passer til det behov I som kunde har, eller det “koncept” I gerne vil tilbyde jeres kunder. Derfor vil der sjældent være to uddannelser der er helt ens, da alt afhænger af hvilke ønsker og behov I som kunde har. Ofte har vi efter et endt uddannelsesforløb et fælles ejerskab af uddannelsen, da du som kunde selv er en stor del af udviklingen af indholdet – Det er jer som kunde og jeres behov der er i fokus.

Vi har eksempelvis lavet en Crowd-Security* uddannelse i samarbejde med en af vores gode kunder, skrædderyet til alle deres sikkerhedsmedarbejdere.  Dette er en uddannelse der kan tilgåes af alle der kunne have interesse i det – dog kører hver enkelt kunde sit forløb i eget regi.    

Uddannelsen indeholder blandt andet:

  • Crowd Safety – forståelse af bevægelighed og flow på en koncertplads mm.
  • Konflikt håndteringskursus – menneskets adfærd, kropssporg og tale
  • Scenarie træning
  • Event relateret førstehjælp
  • Psykologi
  • Kommunikations-midler og brug af samme
  • Håndtering af personer under indflydelse af narkotiske stoffer og genkendelse af samme
  • Og rigtigt meget andet

Abexa tilbyder ligeledes uddannelsesforløb for medarbejderne i transportbranchen – primært med fokus på buschaufførens egen sikkerhed, konflikthåndtering og forebyggelses af samme. Er du interesseret i at høre  nærmere hører vi gerne fra dig.

vagtkursus-vagtuddannelse-Abexa

 

Crowd-security er en sammentrækning af safety og security.