ABEXA UDDANNELSE

Bliv godt klædt på med Abexa ApS

Hos Abexa ApS har vi det bedste team af vagter i Danmark – og det skyldes blandt andet kvaliteten af vores uddannelsesforløb i Danmark.

Vi giver dig og dine medarbejdere de rette værktøjer så I er bedre klædt på til at, håndterer de forskellige situationer man kan komme ud for som vagt mm. En efteruddannelse hos Abexa ApS giver jer værktøjerne til at håndterer problematiske situationer, så de ikke eskalerer yderligere. Værktøjer der giver jer bedre overblik over den enkelte situation og handlings-muligheder der giver dig roen og troen på dig selv.

Vi har bla. sammensat et uddannelsesforløb hvor vi leverer ekspertviden fra psykologer og instruktører. Ekspertviden fra fagfolk der enten er eller har været i vagt- og sikkerhedsbranchen.

Abexa ApS tilbyder efteruddannelse til vagter

Hos Abexa ApS er der ikke nogen pakkeløsning eller hyldevare inden for uddannelse da alle kunder og kursisters behov er forskellige. Vi sammensætter et uddannelsesforløb så det passer til det behov I som kunde har, eller det “koncept” I gerne vil tilbyde jeres kunder. Derfor vil der sjældent være to uddannelser der er helt ens, da alt afhænger af hvilke ønsker og behov I som kunde har. Ofte har vi efter et endt uddannelsesforløb et fælles ejerskab af uddannelsen, da du som kunde selv er en stor del af udviklingen af indholdet – Det er jer som kunde og jeres behov der er i fokus.

Vi har f.eks. lavet en Crowd-Security* uddannelse i samarbejde med en af vores gode kunder, skræddersyet til alle deres sikkerhedsmedarbejdere.

Dette er en uddannelse der kan tilgås af alle der kunne have interesse i det – dog kører hver enkelt kunde uddannelsesforløbet i eget regi.

Uddannelsen indeholder blandt andet:                                                                                                                                                                                vagtkursus-vagtuddannelse-Abexa

  • Crowd Safety – forståelse af dynamik og flow på en koncertplads mm.
  • Konflikt håndteringskursus – menneskets adfærd, kropssprog og tale
  • Scenarie træning – Masser af scenarietræning
  • Event relateret førstehjælp
  • Psykologi
  • Kommunikationsmidler og brug af samme
  • Håndtering af personer under indflydelse af narkotiske stoffer og genkendelse af samme
  • Og rigtigt meget andet

Abexa ApS tilbyder ligeledes uddannelsesforløb for medarbejderne i transportbranchen og psykiatrien – primært med fokus på egen sikkerhed, konflikthåndtering og forebyggelses af samme.

Er du interesseret i at høre nærmere hører vi gerne fra dig.

 

Crowd-security er en sammentrækning af Crowd Safety og security.