Sikkerhed og service

Uddannelse

Abexa vagtuddannelse

Bliv godt klædt på med en uddannelse i sikkerhed og service hos Abexa

Hos Abexa har vi det bedste team af vagter i Danmark – og det skyldes blandt andet kvaliteten af vores uddannelsesforløb i Danmark.

Vi giver dig og dine medarbejdere de rette værktøjer så I er bedre klædt på til at, håndterer de forskellige situationer man kan komme ud for som vagt mm. En efteruddannelse hos Abexa giver jer værktøjerne til at håndterer problematiske situationer, så de ikke eskalerer yderligere. Værktøjer der giver jer bedre overblik over den enkelte situation og handlings-muligheder der giver dig roen og troen på dig selv.

Vi har bla. sammensat et uddannelsesforløb hvor vi leverer ekspertviden fra psykologer og instruktører. Ekspertviden fra fagfolk der enten er eller har været i vagt- og sikkerhedsbranchen.

Abexa tilbyder efteruddannelse til vagter
Hos Abexa er der ikke nogen pakkeløsning eller hyldevare inden for uddannelse da alle kunder og kursisters behov er forskellige. Vi sammensætter et uddannelsesforløb så det passer til det behov I som kunde har, eller det “koncept” I gerne vil tilbyde jeres kunder. Derfor vil der sjældent være to uddannelser der er helt ens, da alt afhænger af hvilke ønsker og behov I som kunde har. Ofte har vi efter et endt uddannelsesforløb et fælles ejerskab af uddannelsen, da du som kunde selv er en stor del af udviklingen af indholdet – Det er jer som kunde og jeres behov der er i fokus.

Vi har f.eks. lavet en Crowd-Security* uddannelse i samarbejde med en af vores gode kunder, skræddersyet til alle deres sikkerhedsmedarbejdere.

Dette er en vagtuddannelse der kan tilgås af alle der kunne have interesse i det – dog kører hver enkelt kunde uddannelsesforløbet i eget regi.

Uddannelsen indeholder blandt andet:

Abexa ApS tilbyder ligeledes uddannelsesforløb for medarbejderne i transportbranchen og psykiatrien – primært med fokus på egen sikkerhed, konflikthåndtering og forebyggelses af samme. Er du interesseret i at høre nærmere hører vi gerne fra dig. Crowd-security er en sammentrækning af Crowd Safety og security.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.