For erhverv

Byggepladssikring for erhverv

Vi står klar til at hjælpe

Vores byggepladssikring for erhverv

Er du plaget af hærværk, tyveri eller svind? Så er tiden måske inde at få en vagt på byggepladsen, byggeplads overvågning eller måske begge dele. Det er en god investering som på længere sigt, giver et bedre resultat på bundlinjen, da synligheden af en sikkerhedsmedarbejder i høj grad minimerer både hærværk, tyveri og svind.

Hvis der kommer ubudne gæster på byggepladsen, bliver det dokumenteret via videoovervågning. Man vil også ofte installere et højtaleranlæg, hvorfra man kan anråbe uvedkommende fra kontrolcentralen. Dette kaldes proaktiv sikring. Da vores videoovervågning er trådløs, betyder det at man nemmere kan installere, flytte og udskifte kameraer og det giver en stor besparelse i forhold til nedgravning af kabler. Udgifterne til vedligeholdelse af videoovervågning er også reduceret da chancen for kabelbrud er formindsket.

Vi sikrer din byggeplads

Alle byggepladser er forskellige og kræver forskellige løsninger. Abexa skræddersyr alle løsninger til de enkelte kunder igennem fælles kommunikation og planlægning. På den måde er man som kunde sikret at, ens ønsker og behov bliver dækket uden at, man betaler for mere end man har behov for. Er ønsket blot en vagt på byggepladsen er dette også muligt. Du er mere end velkommen til at kontakte Abexa for en uforpligtende snak vedrørende sikkerheden på din byggeplads.

Byggepladsvagt

Når de sidste håndværkere er taget hjem til fyraften og byggepladsen er tom for mennesker, har tyvene frit spil. Og det ved de! Alt lige fra håndværktøj til store maskiner bliver fjernet fra pladsen og det sker både dag og nat. 

Bygherreservice

Bygherreservice er en værdiskabende totalløsning for alle bygherrer og bygherrerådgivere. Det primære ved denne løsning er at sikre en direkte kommunikation med bygherre og byggeledelse så nye tiltag effektueres effektivt. 

Portvagt

Tendensen inden for tyveri og svind på byggepladser er desværre stigende. Flere og flere virksomheder oplever at der forsvinder værktøj og endda større maskiner fra pladsen, og dette sker både i dagtimerne og nattetimerne. 

Adgangskontrol for personale

Er du plaget af uvelkomne personer på pladsen? Abexa udfører adgangskontrol for alle indtrængende, så vi kan sikre, at det kun er de helt rette personer, der får adgang til området.  

Adgangskontrol af køretøjer

Med en adgangskontrol af køretøjer på byggepladsen har man den optimale løsning på kontrol af leverancer af byggematerialer mm. Adgangskontrol for køretøjer leveres typisk til byggepladser.

Videoovervågning

Abexa har et tæt samarbejde med en specialist indenfor videoovervågning, og kan derfor tilbyde den enkelte kunde, den bedst mulige sikkerhedsløsning til netop dennes behov. Alle løsninger bliver udarbejdet ud fra den enkelte opgave. 

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.