BYGGEPLADSSIKRING

Er du plaget af hærværk, tyveri eller svind? Så er tiden måske inde at få en vagt på byggepladsen, byggeplads overvågning eller måske begge dele. Det er en god investering som på længere sigt, giver et bedre resultat på bundlinjen, da synligheden af en sikkerhedsmedarbejder i høj grad minimerer både hærværk, tyveri og svind.

Hos Abexa ApS er vi specialister i sikring af byggepladser

Sikring af byggepladser opnås igennem implementering af forskellige tiltag. Store og små tiltag, der som samlet løsning reducerer svind mm. væsentlig. Disse tiltag varierer i takt med størrelse af plads samt behov. I samarbejde med den enkelte kunde skræddersyr vi derfor altid en sikkerhedsløsning, der passer 100 % til den enkelte kundes behov. Byggepladssikring ved Abexa kan blandt andet indeholde:

  • Portvagt – Læs mere om mulighederne med en portvagt her.
  • Vagt på byggeplads
  • Rundering – Vagten foretager runderinger på hele pladsen i løbet af dagen/vagten.
  • Teknisk perimetersikring – Flytbare sensorer der registrerer indtrængende personer på området.
  • Håndtering og levering af adgangskort samt kortlæsere.
  • Byggeplads overvågning.
  • Overvågning 24/7 med opkobling til kontrolcentral.
  • Bookingsystem for køretøjer.
  • Alarmpatrulje uden for byggepladsens åbningstider efter behov

Hvis der kommer ubudne gæster på byggepladsen, bliver det dokumenteret via videoovervågning. Man vil også ofte installere et højtaleranlæg, hvorfra man kan anråbe uvedkommende fra kontrolcentralen. Dette kaldes pro-aktiv sikring. Da vores videoovervågning er trådløs, betyder det at man nemmere kan installere, flytte og udskifte kameraer og det giver en stor besparelse i forhold til nedgravning af kabler. Udgifterne til vedligeholdelse af videoovervågning er også reduceret da chancen for kabelbrud er formindsket.

Vi sikrer din byggeplads

Alle byggepladser er forskellige og kræver forskellige løsninger. Abexa skræddersyr alle løsninger til de enkelte kunder igennem fælles kommunikation og planlægning. På den måde er man som kunde sikret at, ens ønsker og behov bliver dækket uden at, man betaler for mere end man har behov for. Er ønsket blot en vagt på byggepladsen er dette også muligt. Du er mere end velkommen til at kontakte Abexa for en uforpligtende snak vedrørende sikkerheden på din byggeplads.

Screenshot af overvågning på en byggeplads
Materialelager i opstartsfase Uden større sikring
Hjertestartere og førstehjælpsudstyr leveret til byggeplads
Rundering og kontrol af opsatte kameraer