EVENT SIKKERHED

Abexa Event ApS har mange års erfaring inden for sikkerhed på festivaler, koncerter mm. Igennem tiden har vi levereret sikkerheds-løsninger til blandt andet NorthSide festival, Tinderbox, Food Festival og Århus Jazz Festival, Train, Made In Denmark og mange mange andre fantastiske events i hele landet.

Abexa Event ApS er specialiseret i håndtering af alle områder inden for sikkerheds-løsninger der byder sig når der er både små og store events. Vores mange års erfaring med event-afvikling og herunder generel sikkerhed på pladsen, sikkerhedsledelse, pladsindretning og myndigheds-håndtering har givet os de rette værktøjer til at være den rette samarbejdspartner for jer.

Abexa skaber sikkerhed til events

Igennem tæt kommunikation og samarbejde skaber vi sammen med kunden en sikker ramme omkring det enkelte event. Abexa er ansvarlig for at skabe den tryghed for alle der befinder sig på arrangementet har behov for. Både medarbejdere, kunsterne og ikke mindst publikum. Det gør at du som arrangør/ kunde, kan koncentrere jer om de andre ting.

Uanset størrelse af event – om det er små klub-koncerter eller store events, så sørger vi for sikkerheden fra start til slut. Vi leverer løsninger inden for event sikkerhed, som kan tilpasses alle størrelser og typer af festivaler, sports-arrangementer, kulturelle og offentlige arrangementer.

Betroet leverandør af event sikkerhed

Takket være vores konstant høje serviceniveau, vores vedvarende udvikling af vores medarbejdere og ikke mindst Ordentlighed, har vi etableret stærke relationer over hele landet. Abexa er i dag en betroet leverandør til mange forskellige former for events lige fra små lokale forsamlinger, til større festivaler. Vores omfattende erfaring med event sikkerhed og øje for ordentlighed har igennem tiden givet vores medarbejdere en omfattende viden og relevante færdigheder til at afvikle events af enhver størrelse.

Vi glæder os allerede nu til at være en del af jeres arrangement.

Suspekt Koncert Scandinavian Congress Center
Sikkerhed i børnehøjde
Tinderbox i gule veste for synlighedens skyld
Abexa superviser og instruktør på uddannelsesweekend