EVENT SIKKERHED

Abexa har mange års erfaring inden for sikkerhed på festivaler, koncerter mm. Igennem tiden har vi levereret sikkerheds-løsninger til blandt andet NorthSide festival, Tinderbox, Food Festival og Århus Jazz Festival mm. Abexa Event er specialiseret i håndtering af alle områder inden for sikkerheds-løsninger. Vores mange års erfaring med event-afvikling og herunder generel sikkerhed, pladsindretning og myndigheds-håndtering har givet os de rette værktøjer til at være den rette samarbejdspartner. 

Abexa skaber sikkerhed til events

Igennem tæt kommunikation og samarbejde skaber vi sammen med kunden en sikker ramme omkring det enkelte event. Abexa er ansvarlig for at skabe tryghed for alle der befinder sig på arrangementet. Medarbejdere, kunsterne og ikke mindst publikum. Så kan I som kunde koncentrerer jer om de andre ting. Uanset størrelse af event – om det er små klub-koncerter eller store events, så sørger vi for sikkerheden fra start til slut. Vi leverer løsninger inden for event sikkerhed, som kan tilpasses alle størrelser og typer af festivaler, sports-arrangementer, kulturelle og offentlige arrangementer.

Betroet leverandør af event sikkerhed

Takket være vores konstant høje serviceniveau og vores vedvarende udvikling af vores medarbejdere, har vi etableret stærke relationer over hele landet. Abexa er i dag en betroet leverandør til mange forskellige former for events lige fra små lokale forsamlinger, til større festivaler, mm. Som bl.a Tinderbox, og Made In Denmark. Vores omfattende erfaring med event sikkerhed, har igennem tiden givet vores medarbejdere en omfattende viden og relevante færdigheder til at afvikle events af enhver størrelse.

 

event-sikkerhed
Magicbox