Abexa event

Event sikkerhed

Abexa event sikkerhed

Abexa skaber sikkerhed til events

Abexa Event ApS har mange års erfaring inden for sikkerhed på festivaler, koncerter mm. Igennem tiden har vi levereret sikkerhedsløsninger til blandt andet NorthSide festival, Tinderbox, Food Festival og Århus Jazz Festival, Train, Made In Denmark og mange mange andre fantastiske events i hele landet.

Abexa Event ApS er specialiseret i håndtering af alle områder inden for sikkerhedsløsninger, der byder sig, når der er både små og store events. Vores mange års erfaring med eventafvikling og herunder generel sikkerhed på pladsen, sikkerhedsledelse, pladsindretning og myndighedshåndtering har givet os de rette værktøjer til at være den rette samarbejdspartner for jer.

Betroet leverandør af event sikkerhed
Takket være vores konstant høje serviceniveau, vores vedvarende udvikling af vores medarbejdere og ikke mindst Ordentlighed, har vi etableret stærke relationer over hele landet. Abexa er i dag en betroet leverandør til mange forskellige former for events lige fra små lokale forsamlinger, til større festivaler. Vores omfattende erfaring, med event sikkerhed og øje for ordentlighed, har igennem tiden givet vores medarbejdere en omfattende viden og relevante færdigheder til at afvikle events af enhver størrelse.

Vi glæder os allerede nu til at være en del af jeres arrangement.

Abexa superviser og instruktør på uddannelsesweekend
Tinderbox i gule veste for synlighedens skyld
Sikkerhed i børnehøjde
Suspekt Koncert Scandinavian Congress Center
Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.