Rådgivning og sikkerhedsplanlægning

Abexa tilbyder rådgivning

Er du faret vild i din sikkerhedsplanlægning? Mangler du overblik over regler og vejledninger? Er din sikkerhedsplan ikke blevet godkendt?

Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Abexa tilbyder rådgivning og sikkerhedsplaner til koncerter, festivaler og andre større arrangementer. Ofte kan det være svært og uoverskueligt at, håndtere alle de regler og retningslinjer der skal overholdes og tilladelser der skal indhentes, for at en sikkerhedsplan bliver godkendt af myndighederne. Hvis ikke man som arrangør har en fyldestgørende sikkerhedsplan, kan det have katastrofale konsekvenser for både gæster, personale og til sidst ikke mindst arrangøren.

Det kan være svært at følge med i de nye regler og vejledninger der løbende kommer – og helt naturligt er det ikke der arrangørens fokus er – det er på alt muligt andet op til eventet. Derfor giver det god mening at udarbejdelsen af sikkerhedsplanen bliver lagt i trygge hænder ved en professionel sikkerhedsleverandør.

Der er rigtig mange risici der skal belyses og der er mange “hvad nu hvis” -scenarier der skal tænkes igennem, så man ikke risikerer at stå uforberedt hvis en større eller mindre uventet hændelse skulle indtræde. Abexa sørger for at DU er forberedt så du kan håndtere udfordringerne på sikrest mulig vis.

Med vores store viden og erfaring med myndighedshåndtering, vil vi sammen med dig som arrangør altid indgå i dialogerne med myndighederne både før, under og efter forløbet.

Husk – Hvis du tænker at sikkerhed er dyrt – så har du ikke set regningen for en ulykke!