Abexa event

Rådgivning

Abexa event

Rådgivning og sikkerhedsplanlægning

Er du faret vild i din sikkerhedsplanlægning? Mangler du overblik over nye regler og vejledninger? Er din sikkerhedsplan ikke blevet godkendt? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Abexa Event ApS tilbyder rådgivning og udarbejdelse af sikkerhedsplaner til koncerter, festivaler og andre større arrangementer. Ofte kan det være svært og uoverskueligt at, håndtere alle de regler og retningslinjer der skal overholdes og tilladelser der skal indhentes, for at en sikkerhedsplan bliver godkendt af myndighederne. Hvis ikke man som arrangør har en fyldestgørende sikkerhedsplan, kan det have katastrofale konsekvenser for både gæster, personale og til sidst ikke mindst arrangøren.

Det kan være svært at følge med i de nye regler og vejledninger der løbende kommer -specielt i omskiftelige tider. Derfor giver det god mening at udarbejdelsen af sikkerhedsplanen bliver lagt i trygge hænder ved en professionel sikkerhedsleverandør der har lavet dette mange gange før.

Der er rigtig mange risici der skal belyses og der er mange “hvad nu hvis” -scenarier der skal tænkes igennem, så man ikke risikerer at stå uforberedt hvis en større eller mindre uventet hændelse skulle indtræde. Abexa Event ApS sørger for at levere en gennemarbejdet sikkerhedsplan og vi hjælper med de nødvendige tilladelser så du ikke skal være i tvivl om at den løsning der er valgt også er korrekt.

Med vores store viden og erfaring på dette område, vil vi sammen med dig som arrangør altid indgå i dialogerne med myndighederne både før, under og efter forløbet.

Husk – Hvis du tænker at sikkerhed er dyrt – så har du ikke set regningen for en ulykke!

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.