Dørmand

Abexa tilbyder løsninger til både store og små opgaver. Uanset om der er tale om en privatfest, større gymnasiefester eller diskoteker så er vi den rette leverandør til opgaven.

Driver du et feks. diskotek, natklub eller andet lignede ved du hvor vigtigt det er, at have en kompetent, præsentabel og professionel medarbejder til at stå i døren. Denne person har til opgave at yde sikkerhed, udøve adgangskontrol for at sikre at, uvedkommende ikke får adgang til stedet. Det kan f.eks. være personer under den ønskede aldersgrænse, berusede personer eller personer der tidligere er nægtet adgang eller bortvist.

Er man gæst på et diskotek, er den første man møder, manden i døren. Og det er vigtigt for gæsten, at denne oplevelse bliver positiv. Bliver oplevelsen med dørmanden negativt kan man som diskoteks-ejer risikerer at, kunden samt dennes omgangskreds ikke kommer igen.

Medarbejderen er ligeledes den sidste man ser, på vej ud ad døren og er dermed, den sidste den person man siger farvel til. Igen er det yderst vigtigt at, gæsterne får en god oplevelse med hjem, så de ønsker at komme igen.

Dørmand søges og findes hos Abexa

Hos Abexa har vi et stort team af professionelle og kompetente medarbejdere. Alt afhængig af geografi, antallet af gæster, kundekreds mm. kan antallet af dørmænd varierer. Tommelfinger-regel: Jo flere mennesker der befinder sig på et givne sted, jo flere sikkerhedsmedarbejdere skal der være for at, opretholde sikkerhed for øvrige gæster.

Vi ligger ekstra meget vægt på høj service, høflighed og konfliktnedtrappenede adfærd. Uanset dit behov har vi det rette team til opgaven. Alt afhængig af geografi, antallet af gæster, kundekreds mm. kan antallet af sikkerhedsmedarbejdere varierer. Vi skræddersyer altid den enkelte løsning så den passer 100 % til dit behov.

Har du som kunde specielle ønsker i forhold til påklædning eller andet, gør vi meget for at imødekomme dette. Alle dørmand fra Abexa har gyldigt dørmandskort fra politiet og bliver løbende efteruddannet, for på den måde at kunne give dig som kunde og dine gæster den bedste service. Vi har i mange år stået for sikkerheden på diskoteker, julefrokoster, firmafester, festivaler, koncerter mm. Vi er landsdækkende! Uanset hvor i Danmark du befinder dig så kan vi leverer sikkerhed. København, Århus, Ålborg

Du er mere end velkommen til at kontakte Abexa for en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.