Sikkerhed og service

Særlige ydelser

Abexa tilbyder

Særlige ydelser

Abexa Security Group ApS tilbyder særlige ydelser til de af vores kunder hvor en “almindelig” vagt ikke rækker. Ønsker du at høre mere om Abexa ApS eller har du spørgsmål til støttemedarbejdere eller hundetjenester, er du velkommen til at kontakte Rene Dahl på 51 90 24 01 eller på rd@abexa.dk.

Personbeskyttelse & Livvagter

Abexa tilbyder VIP/ Executive Protection og livvagtsløsninger for personer med forhøjet personlig risiko – Executive Protection Service. 

Medie sikkerhed

Abexa yder sikkerhedsløsninger til medie- og produktionsselskaber i studie eller on-site. Uanset omfang og geografisk placering, er Abexa ApS den rette leverandør. 

Residential security

Residential security er sikring af ejendom, bolig, beboere, mm. Her kan der både være tale om erhverv, offentlig eller privat lokation. 

Observationshold

Som følge af et samfund hvor vi hører tale om trusler, risici, farer og andre sikkerhedsproblemer lancerer Abexa ApS en ny type af sikkerhedstiltag – observationshold. 

Støtte på bosteder og i psykiatrien

Når du vælger en professionel sikkerhedsmedarbejder, vil du som kunde opleve en tryghed, hvor sikkerheden bliver optimeret. Vores vigtigste formål er at forebygge utryghed. 

Afsøgning med sprængstofhunde

Sprængstofhunde er specialtrænede hunde, som kan bidrage til at udfinde alle kendte typer sprængstof. Endvidere kan hundene lokalisere ammunition m.m. 

Afsøgning med narkohunde

Narkohunde er specialtrænede hunde, som kan bidrage til at udfinde narko på arbejdspladser, skoler m.m., som har- eller mistænker problemer med narkotika. 

Se også: Abexa Erhverv

Abexa har igennem tiden opbygget et kompetent og professionelt netværk af medarbejdere, med flere års erfaring inden for sikkerhedsløsninger til erhverv. 

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.