Særlige ydelser

Medie sikkerhed

Abexa tilbyder

Sikkerhedsløsning til medie- og produktionsselskaber

Abexa yder sikkerhedsløsninger til medie- og produktionsselskaber i studie eller on-site. Uanset opgavens omfang samt geografisk placering, er Abexa den rette leverandør til at stå for sikkerheden.

Vi forstår vigtigheden i at, holde produktionen privat, opretholde integriteten og opretholde trygheden for alle på sættet, derfor har alle vores medarbejdere naturligvis tavshedspligt.

En løsning inden for mediesikkerhed kan blandt andet indeholde fysisk beskyttelse af skuespillere, journalister, publikum, ansatte, udstyr, videoovervågning og meget andet. Vi leverer alle typer vagter til de opgaver der måtte komme under en produktion.

Vi leverer også gerne råd og vejledning til forskellinge aktører ift. håndtering af publikum og medarbejdere ift Covid-19 under tv-udsendelser og filmoptagelser og hjælper gerne med at lave en logistik-løsninger der giver mening ift. jeres setup.

Vigtigst af alt er at I kan koncentrere jer 100% om det I skal lave – Vi sørger for at alt andet bliver løst hurtigt og effektivt uanset hvilke “ad-hoc” opgaver der pludselig opstår.

Er du interesseret i at høre mere omkring hvad Abexa kan tilbyde, er du mere end velkommen til at, kontakte Rene Dahl på 51 90 24 01 eller på rd@abexa.dk.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.