Medie sikkerhed

Abexa ApS yder sikkerhedsløsninger til medie- og produktionsselskaber i studie eller on-site. Uanset opgavens omfang samt geografisk placering, er Abexa ApS den rette leverandør til at stå for sikkerheden.

Vi forstår vigtigheden i at, holde produktionen privat, opretholde integriteten og opretholde trygheden for alle på sættet, derfor har alle vores medarbejdere naturligvis tavshedspligt.

En løsning inden for mediesikkerhed kan blandt andet indeholde fysisk beskyttelse af skuespillere, journalister, publikum, ansatte, udstyr, videoovervågning og meget andet. Vi leverer alle typer vagter til de opgaver der måtte komme under en produktion. 

Vi leverer også gerne råd og vejledning til forskellinge aktører ift. håndtering af publikum og medarbejdere ift Covid-19 under tv-udsendelser og filmoptagelser og hjælper gerne med at lave en logistik-løsninger der giver mening ift. jeres setup.

Vigtigst af alt er at I kan koncentrere jer 100% om det I skal lave – Vi sørger for at alt andet bliver løst hurtigt og effektivt uanset hvilke “ad-hoc” opgaver der pludselig opstår.

Er du interesseret i at høre mere omkring hvad Abexa ApS kan tilbyde, er du mere end velkommen til at, kontakte Rene Dahl på 51 90 24 01 eller på rd@abexa.dk