Abexa ApS

Vagtfirma i Jylland

Vagtselskab i Jylland

Professionelt vagtfirma i Jylland

Abexa er professionel leverandør af sikkerhedsløsninger til alle former for events og andre opgaver. I gennem årenes løb har vi opbygget et stabilt og bredt netværk af Danmarks bedste vagter. Med meget praktisk erfaring og en god ballast med efteruddannelser mm. har Abexa de bedste vagter til opgaven. Som vi siger – Når kun det bedste vagtfirma er godt nok til de bedste kunder!

Uanset om dit behov for assistance er lille eller stor hjælper vi dig gerne. Det er blevet mere og mere normalt at hyre en professionel festvagt, der de unge mennesker skal have fest. Man ser tit og ofte at mange forsamlingshuse kræver at der er vagt på, for at festen må afholdes. Dette giver både større tryghed til gæsterne og til værterne og ikke mindst forældrene.

Abexa er et vagtfirma med hovedkontor i Jylland – nærmere Hornslet nord for Århus. Vi opererer dog i hele landet og servicerer både danske og udenlandske kunder. Uanset hvilken type af vagt du har behov for kan Abexa hjælpe dig.

Abexa tilbyder udover vagtydelser også efteruddannelse til vagter og andre erhvervsdrivende. Uddannelser inden for sikkerhed, hvilket berører stort set alle typer af brancher.

Abexa ApS er ISO certificeret! For dig som kunde betyder det at du er sikret en service med høj kvalitet og professionel håndtering fra A til Z.

Du kan finde mange flere oplysninger på siden omkring de vagtydelser vi tilbyder. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 20 85 44 15 eller på info@abexa.dk.

Abexa tilbyder blandt andet:

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.