Abexa erhverv

Sikkerhedsløsninger for erhverv

Abexa erhverv

Vores sikkerhedsløsninger for erhverv

Abexa vagt

Når man som kunde benytter sig af vores vagtydelser vil man opleve serviceminded, stabile og kvalitetsbevidste vagter. Udover de lovmæssige krav, har vi en række krav til vores medarbejdere om menneskelige værdier.  

Byggepladssikring

Det er en god investering som på længere sigt, giver et bedre resultat på bundlinjen, da synligheden af en sikkerhedsmedarbejder i høj grad minimerer både hærværk, tyveri og svind.

Butiksdetektiv og butiksvagt

Abexa tilbyder professionelle butiksdetektiver og butiksvagter til detailbutikker, butikscenter mm. Vi har stor erfaring inden for netop dette felt. Butiksdetektivernes opgave er at hindre svind og tyveri. 

Fastvagt

Hos Abexa tilbyder vi sikkerhedsmedarbejdere til alle typer af opgaver, herunder også såkaldte fastvagter. En sådan vagt er kendetegnet ved at, medarbejderen er fast på en given adresse, dette kan både være dag- eller nattevagt.

Sikkerhedsvagt

En sikkerhedsvagt kan blandt andet stå vagt ved receptionen og holde kontrol med hvem der kommer ind og ud af virksomheden. Derudover har virksomhedens medarbejdere mulighed for at tilkalde hjælp.

Se også: Abexa Event

Abexa Event har mange års erfaring inden for sikkerhed på festivaler, koncerter mm. Igennem tiden har vi levereret sikkerhedsløsninger til blandt andet NorthSide festival, Tinderbox, Food Festival og mange flere. 

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.