Vagt

Abexa tilbyder alle former for vagtydelser uanset størrelse og omfang af opgave. Vi har et stort og dygtigt team af professionelle medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Ordentlighed – både fagligt og personligt

Når man som kunde benytter sig af vores vagtydelser vil man opleve serviceminded, stabile og kvalitetsbevidste vagter. Udover de lovmæssige krav, har vi derudover en række krav til vores medarbejdere omkring de menneskelige værdier. Uanset størrelse og type af opgave, skal man som vagt hos Abexa have en høflig tone over for kunden og dennes gæster mm. Man skal være pligtopfyldende, kunne spotte konfliktoptrappende adfærd samt håndtere uhensigtsmæssige episoder. VI arbejder efter et simpelt ord – Ordentlighed.

Ordentlighed fra start til slut uden undtagelser.

Hos Abexa er en aftale er en aftale

Vælger Du Abexa som leverandør til en opgave, er man som kunde sikker på hvad man får for sine pengene. Hos os er en aftale en aftale og vi holder hvad vi lover 100 %. Vores mission er at hver eneste opgave bliver udført som vi og den enkelte kunde er blevet enige om. For at vi kan udvikle og forbedre vores service, følger vi altid op på den enkelte opgave – før, under og efter! Abexa gør en store ære i at, tilpasse sig kunden bedst muligt. Vi gør alt hvad vi kan for at imødekomme specielle krav til både uniform og udstyr. Er du interesseret i at høre mere omkring de ydelser vi tilbyder er du mere end velkommen til at kontakte os.