Abexa ApS

Vagtfirma på Sjælland

Vagtselskab på Sjælland

Professionelt vagtfirma i København

Søger du efter et professionelt vagtfirma i København eller andre steder på Sjælland så er du havnet det helt rigtige sted.

Abexa er leverandør af flere typer af vagt- og sikkerhedsløsninger til både private arrangementer og erhverv. Alle løsninger inden for sikkerhed bliver skræddersyet til den enkelte kunde – på den måde måde er vi nemlig sikret at du som kunde får dækket netop de behov og ønsker du måtte have. 

Vi imødekommer stort set alle ønsker inden for specielle krav til uniformer og udstyr.

Uanset størrelse af behov er vi hos Abexa godt klar over at tillid og tryghed resulterer i et godt samarbejde – fra start til slut. Abexa er et vagtfirma der altid følger tingene til døren – som man siger.

Vi er stolte af at kunne præsenterer det bedste team af vagter i København og Sjælland – både på det personlige plan og på det faglige plan. Vi har en række forventninger til vores medarbejdere, som skal være opfyldt for at være en del af vores team. Udover de lovmæssige krav har vi også en række krav til opførsel, påklædning mm. Høflig adfærd og konfliktnedtrappenede adfærd er kendetegnet ved Abexa.

Abexa tilbyder blandt andet:

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.