For erhverv

Ydelser inden for fastvagt

Vi står klar til at hjælpe

Få tilknyttet en fastvagt

Hos Abexa tilbyder vi sikkerhedsmedarbejdere til alle typer af opgaver, herunder også såkaldte fastvagter. En sådan vagt er kendetegnet ved at, medarbejderen er fast på en given adresse, dette kan både være dag- og/eller nattetimer.

Fastvagter benyttes i dag i flere forskellige henseender. Det er f.eks. for at reducere tyveri, svind og minimere risikoen for hærværk og lignende. Det er ligeledes også for at skabe tryghed på sygehuse, arbejdspladser mm.

Man ser ofte sådanne personer i butikscentre, receptioner, større fabriksområder, hoteller mm. Det kan være til stor fordel for de øvrige medarbejdere, at det er et kendt ansigt, der møder op hver dag, det giver en større tryghedsfornemmelse samt bedre tillid.

En medarbejder fra Abexa indgår som en enhver anden medarbejder i virksomheden, og er dermed en interageret del af dagligdagen og de daglige rutiner. Han/hun kan ligeledes have andre opgaver uden for sikkerhed såsom postomdeling mm. Dog er det altid vigtigt at understrege, at det er medarbejderens primære opgave at opretholde sikkerheden og trygheden.

Har man som kunde specielle ønsker vedrørende uniform, tages der selvfølgelig også hensyn til dette.

Fastvagt fra Abexa er lig med tryghed og tillid

Hos Abexa sætter vi krav til alle de medarbejdere, der bærer vores navn på uniformen. Højt serviceniveau, høflig adfærd og en professionel tilgang til opgaven.

Abexa er et landsdækkende vagtfirma med erfaring inden for alle typer af opgaver inden for sikkerhedsløsninger til både private og erhverv. Uanset hvad opgaven indebærer, kan vi hjælpe dig med en løsning, som altid er skræddersyet 100 % efter dine behov og ønsker.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.