Særlige ydelser

Personbeskyttelse & Livvagter

Abexa tilbyder

Bliv tryg med personbeskyttelse og Livvagter

Abexa tilbyder VIP/ Executive Protection og livvagtsløsninger for personer med forhøjet personlig risiko – Executive Protection Service. Forhøjet personlig risiko kan blandt andet skyldes beskæftigelse, status, geografisk placering eller andet, der kan gøre dem til et mål for chikane, fysisk angreb, kidnapning mm.

Executive Protection Service er optimal i forhold til alle typer af opgaver inden for personbeskyttelse og livvagtsløsninger. Vi skræddersyer en sikkerhedsløsning som passer 100% til den enkelte opgave. I tæt samarbejde med kunden skræddersyer vi en løsning der passer 100% til ønsker og behov. Uanset om det er en tidsbegrænset eller en længerevarende opgave, special-designes alle løsninger.

På denne måde er både kunden og Abexa sikret, at opgaven bliver varetaget yderste professionelt. Tæt kommunikation mellem parterne er derfor en vigtigt parametre.

En livvagtløsning kan blandt andet indeholde:

Det er vigtigt, at VIP-sikkerheden og den personlige sikkerhed ydes, så det ikke bliver en belastning for kunden. Det er ligeledes af stor betydning for kunden, at udførelsen af opgaven ikke giver et forkert indtryk på omgivelserne eller på anden måde gør kunden usikker. Har man behov for beskyttelse er Abexa ApS den rette samarbejdspartner. Du er mere end velkommen til at kontakte Rene Dahl for yderligere information på telefon 51 90 24 01 eller på rd@abexa.dk.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.