Sikkerhed og service

Security uddannelse

Abexa uddannelse

Bliv godt klædt på med Abexa

Abexa tilbyder security uddannelse til alle vagtfirmaer, virksomheder og andre der ønsker at optimerer værdien af egne medarbejdere. Crowd Security uddannelsen er en sammentrækning af Crowd Safety og Security service.

Uddannelsen har en varighed af ca. 65 timer og er dermed længere end tidligere lignede uddannelser. Derudover er det muligt at tilkøbe ekstra undervisning der er 100% målrettet kundernes behov. Denne type af uddannelse tilrettelægges i fællesskab med kunden, ud fra de ønsker kunden måtte have. Det er en meget intensiv uddannelse hvor der bruges enorme kræfter på at sammensmelte de tillærte teoretiske færdigheder i den praktiske træning i form af Scenarietræning.

Vi har i denne type uddannelse formået at lave et koncept hvor vi har hovedfokus på den enkelte kundes arrangement og de problemstillinger de måtte have, samtidig med at uddannelsen lever op til kravene ift. Dørmands-kompendiet.

Uddannelsen indeholder bla.

Da der sjældent er to kunder der ønsker det samme vil den uddannelse du investerer i altid være tilpasset kunden og kundens behov – Dette betyder at der ikke er tale om en hyldevare men et koncept hvor de fleste moduler kan tilpasses efter behov.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Crowd Security

Security uddannelse der gør forskellen

Som nævnt kan udfordringerne være af forskellige karakter afhængigt af kundens behov. En kunstner kan have behov for ekstra sikkerhed omkring sig. – og hvordan leverer man en professionel og diskret sikkerhedsløsning til denne.

Kundernes udfordringer kan for eksempel være:

  • Publikumstypologien – Hermed menes der den store forskel der er på målgrupperne til de arrangementer man laver. Hvordan håndterer man de forskellige kunde-gruppe (gæster) så eventuelle konflikter undgås?
  • Selve området – Giver selve indretningen af området udfordringer? Er der områder man skal have ekstra opmærksomhed på?
  • Publikums-flow og håndtering af samme.
  • Undervisning i frontzonearbejde.

Derudover får kursisterne en forståelse af at, en Crowd Security medarbejder er et serviceorgan der er sat i verden for kunden og gæsternes skyld – service og ordentlighed er hele vejen igennem et nøgleord vi arbejder med.

Vi tilbyder naturligvis denne uddannelse til dem der måtte være interesseret uanset om det er vagtselskaber der vil højne deres medarbejderes kompetencer, eller det er festivaller og eventafviklere der vil videreudvikle deres sikkerheds-personale, så de er bedre rustet til fremtidige arrangementer og udfordringer.

Alle vores egne medarbejdere er løbende på Crowd Security uddannelse for at tilegne sig den nødvendige viden så de kan levere deres bedste til vores kunder.