Byggepladsvagt

Når de sidste håndværkere er taget hjem efter fyraften og byggepladsen er tom for mennesker, har tyvene frit spil. Og det ved de! Alt lige fra håndværktøj til store maskiner bliver fjernet fra pladsen UDEN tilladelse og det sker både dag og nat. I dagtimerne er det helt normalt at mange personer begiver sig rundt på pladserne og man ligger derfor ikke mærke til hvis der er uvedkommende på pladsen. Og det giver mere eller mindre også frit spil for tyvene.

Den bedste forebyggelse mod tyveri og svind på en byggeplads er en investering i en sikkerhedsløsning fra Abexa. Vi sikrer pladsen mod hærværk, tyveri , svind mm. dag og nat – alt efter ønsker og behov. Vi skræddersyr vores løsninger inde for vagter så den passer  100 % til den enkelte kundes behov og ønsker. Du er mere end velkommen til at kontakte os og vi kan tage en uforpligtende snak omkring hvad dit behov er.

Byggepladsvagt? Hvad indebærer dette?

 En vagt på byggepladsen kan have flere opgaver.

  • Adgangskontrol af personer på pladsen.
  • Adgangskontrol for køretøjer såsom levering af materialer mm.
  • Vagten koncentrerer sig om at holde opsyn med skurvogne og lignende.
  • Åbne og lukke pladsen.
  • Rundering
  • Diverse service opgave
  • Vagt med eller uden hund
Tyverisikre med en byggepladsvagt!

Den bedste investering du kan gøre er at, hyre en byggepladsvagt for på den måde at sikre byggepladsen mod udefrakommende og dermed tyveri, hærværk mm. Synligheden af en vagt er i sig selv yderste effektiv i kæmpen mod tyveri på byggepladser.

Abexa tilbyder vagter i hele Danmark

Abexa er et landsdækkende vagtfirma med et stort og kompetent team af vagter til alle formål.  Vi tilbyder sikkerhedsløsninger til alle former for byggeprojekter, store som små. Vi skræddersyr en løsning så den passer 100 % på jeres behov og ønsker. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Abexa er helt sikkert løsningen på dit problem!