Abexa event aps

Hands@Work

Abexa event aps

Vores Hands

Abexa Event ApS tilbyder udlejning af stageshands/hands til opsætning af scener, tribuner mm. til messer, koncerter og andre events.

Under forberedelserne, opbygning eller afviklingen af koncerter, events og festivaller, kan der være mange praktiske opgaver der skal klares hurtigt. Det kan være opbygning af koncertplads, messer, scener, tribuner eller noget helt andet – vi har hænder der kan hjælpe dig godt på vej

Abexa Event ApS har samlet et stort hold af mennesker der effektivt kan løfte, bære, køre eller bygge det du står og ønsker. Det er dem vi i daglig tale kalder ”Hands”. Hands er dygtige mennesker med hænderne skruet rigtig på, der ved hvad de laver og kan tage fat.

Intet er for stort eller for småt – Kontakt os og lad os sammen bygge lige det du har lyst til.

Masser af hands igang
Nedtagning efter DMA
Messe opbygning
Når koncerten er slut skal der pakkes ned igen
Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.