Professionelt vagtselskab på Fyn

Vagtfirma på Fyn

Vagtselskab på Fyn

Professionelt vagtfirma på Fyn

Abexa er et landsdækkende vagtfirma der klarer alle typer af sikkerhedsløsninger. Uanset størrelse og omfang af dit behov kan vi håndterer opgaven til stor tilfredsstillelse. Vi tager hånd om både erhvervskunder og privatkunder. Abexa er kort fortalt et vagtfirma med mange års erfaring og består idag af 2 hovedområder: Abexa Erhverv samt Abexa Event. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på 20 85 44 15 og vi kan tage en uforpligtende snak omkring dit behov.

Abexa Erhverv

Abexa Erhverv er specialister inden for blandt andet byggeplads-sikring som indebærer flere typer af sikkerhedsforanstaltninger. En byggeplads-sikring kan blandt andet indebærer en portvagt, runderingsvagt, adgangskontrol, overvågning mm.

Er man plaget af svind og tyveri på pladserne kan Abexa være løsningen på problemet. I samarbejde med den enkelte kunde skræddersyr vi alle sikkerhedsløsninger så de passer 100% til kundens behov.

Du kan læse meget mere omkring sikkerhed på byggepladsen her.

Abexa Event

Abexa Event er ligeledes et team af specialister inden for dørmænd, eventvagter, festvagter mm. Igen er størrelse af opgave ikke et spørgsmål for os – vi kommer lige meget hvor stort eller hvor lille behovet er. Uanset om du er bestyrer af et stort diskotek har vi det rette team af medarbejdere der klarer opgaven med fuld tilfredsstillelse. Skal du holde privatfest og ønsker en dørmand/vagt stiller vi gerne op.

Som hovedregel har vores vagter altid en førstehjælpskasse og en hjertestarter med hvis uheldet skulle opstå. Dette giver en øget sikkerhed for både dig og dine gæster!

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.