For erhverv

Adgangskontrol af køretøjer

Vi står klar til at hjælpe

Adgangskontrol af køretøjer

Er der styr på hvilke køretøjer der får adgang til byggepladsen? Har andre end medarbejderene og leverandørerne mulighed for at tilkomme pladsen og er chancen for tyveri og svind dermed større?

Med en adgangskontrol af køretøjer på byggepladsen har man den optimale løsning på kontrol af leverancer af byggematerialer mm. Adgangskontrol for køretøjer leveres typisk til byggepladser, hvor det foretrækkes at leverancerne modtages af kunden eller anden 2. person. Portvagten forestår adgangskontrollen og sikrer at der bliver lavet stikprøvekontrol af køretøjerne ved udkørsel.

Abexa kan sammen med vores samarbejdspartner leverer et adgangskontrols-system hvor der bookes en leveringstid, så der genereres et naturligt flow i leverancerne. For på denne måde at hindre trafikale udfordringer når mange underleverandører skal have varer på samme tid. Systemet tilgåes via web-browser og er simpelt at bruge for den enkelte bruger. Portvagten vil kunne supportere kunden, så der ikke opstår tvivl og iøvrigt vil kunne vejlede om brugen af systemet. Systemet kan udvides til f.eks bookning af byggekraner, mødelokaler og meget andet efter behov.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.