For erhverv

Byggepladsvagt

Vi står klar til at hjælpe

Byggepladsvagt

Når de sidste håndværkere er taget hjem til fyraften og byggepladsen er tom for mennesker, har tyvene frit spil. Og det ved de! Alt lige fra håndværktøj til store maskiner bliver fjernet fra pladsen og det sker både dag og nat. I dagtimerne er det helt normalt at, mange personer begiver sig rundt på pladserne og man ligger derfor ikke mærke til, hvis der er uvedkommende på pladsen. Og det giver mere eller mindre også frit spil for tyvene.

Den bedste forebyggelse mod tyveri og svind på en byggeplads er en investering i en sikkerhedsløsning fra Abexa. Vi sikrer pladsen mod hærværk, tyveri, svind mm. dag og nat – alt efter ønsker og behov. Vi skræddersyr vores løsninger så den passer 100 % til den enkelte kundes behov og ønsker. Du er mere end velkommen til at kontakte os og vi kan tage en uforpligtende snak omkring hvad dit behov er.

Sikkerhed og tryghed med en byggepladsvagt!byggepladsvagt-abexa

Den bedste investering du kan gøre er at have en fast byggepladsvagt for på den måde at, sikre byggepladsen mod udefrakommende og dermed tyveri, hærværk mm. Synligheden af en vagt er i sig selv yderste effektiv i kampen mod tyveri på byggepladser.

Abexa løser opgaver i hele landet med et stort og kompetent team af vagter til alle formål. Vi tilbyder sikkerhedsløsninger til alle former for byggeprojekter, store som små. Vi skræddersyr en løsning så den passer 100 % til jeres behov og ønsker.

Byggepladsvagt? Hvad indebærer dette?

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.