Abexa event

Gør brug af en dørmand

Abexa event

Dørmand til enhver begivenhed

Abexa Event ApS tilbyder løsninger til både store og små opgaver. Uanset om der er tale om en privatfest, større gymnasiefester eller diskoteker, så er vi den rette leverandør til opgaven.

Driver du et f.eks. diskotek, natklub eller andet lignede ved du hvor vigtigt det er, at have en kompetent, præsentabel og professionel medarbejder til at stå i døren. Denne person har til opgave at yde sikkerhed, udøve adgangskontrol for at sikre at, uvedkommende ikke får adgang til stedet. Det kan f.eks. være personer under den ønskede aldersgrænse, berusede personer eller personer der tidligere er nægtet adgang eller bortvist.

Er man gæst på et diskotek, er den første man møder, manden i døren. Og det er vigtigt for gæsten, at denne oplevelse bliver positiv. Hos Abexa Event ApS vægter vi ordentlighed som noget af det vigtigste. Uanset hvordan en gæst eller kunde skal håndteres og tiltales, så skal det altid være ordentligt. Vi er ordentlige mennesker og vi har et ønske om at vi alle skal være ordentlige over for hinanden- også under pres.

Medarbejderen er ligeledes den sidste man ser, på vej ud ad døren og er dermed, den sidste den person man siger farvel til. Igen er det yderst vigtigt at, gæsterne får en god oplevelse med hjem, så de ønsker at komme igen.

Dørmand søges og findes hos Abexa Event ApS

Hos Abexa Event ApS har vi et stort team af professionelle og kompetente medarbejdere. Vi lægger ekstra meget vægt på høj service, høflighed ordentlighed og konfliktnedtrappenede adfærd.

Uanset dit behov har vi de rette medarbejdere til opgaven. Alt afhængig af geografi, antallet af gæster, kundekreds mm. kan antallet af sikkerhedsmedarbejdere varierer. Vi skræddersyer altid den enkelte løsning så den passer 100 % til dit behov.

Har du som kunde specielle ønsker i forhold til påklædning eller andet, gør vi meget for at imødekomme dette. Alle dørmand fra Abexa har gyldigt dørmandskort fra politiet og bliver løbende efteruddannet, for på den måde at kunne give dig som kunde og dine gæster den bedste service.

Vi har i mange år stået for sikkerheden på små og store diskoteker og spillesteder, julefrokoster, firmafester, festivaler, koncerter mm. Vi er landsdækkende! Uanset hvor i Danmark du befinder dig så kan vi give jer de medarbejdere i har behov for.

Du er mere end velkommen til at kontakte Abexa Event ApS for en uforpligtende snak om dine behov og ønsker.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.