kort om os

Om Abexa

Abexa er det vi kalder – “En sikker løsning“

Værdiskabende sikkerhedsløsninger

Abexa Aps og Abexa Event ApS er to skarpt opdelte og selvstændige enheder der hører under Abexa Security Group ApS .

Der er lavet en todeling, så vi bedre kan målrette vores ydelser til vores kunder. På den måde sikres det, at I altid møder den rette medarbejder til opgaven.

Vores Hovedkontor er nord for Århus, og vi har afdelinger i Aabenraa og Herlev. Vi leverer fleksible vagt- og sikkerhedsydelser samt uddannelse og rådgivning tilpasset 100% efter vores kunders behov.

Vi har mange års erfaring og et solidt kendskab til branchen, hvilket over tiden har givet os et bredt netværk, så vi dag kun har de bedste ansatte og samarbejdspartnere.

Når du indgår i samarbejde med Abexa lover vi følgende:

  • Seriøsitet
  • Fleksibilitet
  • Stabilitet
  • Professionalisme

Når man samler alt det, opnår man det vi kalder Ordentlighed. Hverken mere eller mindre – bare ordentlighed. Vi holder, hvad vi lover og følger tingene helt til døren.

Udover de lovgivningsmæssige krav har vi en række forventninger til vores vagter. Vi lægger vægt på en høflig og smilende konfliktnedtrappende adfærd samt vi kan spotte mulige problemer under opstart, så de ikke udvikler sig uhensigtsmæssigt.

Abexa´s målsætning

Følg med på Facebook

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.