For erhverv

Portvagt

Vi står klar til at hjælpe

En portvagt fra Abexa er en god investering

Tendensen inden for tyveri og svind på byggepladser er desværre stigende. Flere og flere virksomheder oplever at der forsvinder værktøj og endda større maskiner fra pladsen, og dette sker både i dagtimerne og i de mørke timer. Tyvene bliver mere og mere ligeglade og tør at tage flere chancer – de bliver ikke synderligt berørt af at, der går håndværkere rundt og arbejder. Tyvene er nemlig godt klar over at, håndværkerne er optaget af deres arbejde og at tyvene dermed har frit spil. Abexa har løsningen! Med en portvagt får man mere kontrol over hvilke personer samt hvilke biler, lastbiler mm. der får adgang til pladsen.

En portvagt skaber tryghed og sikkerhed, både for bygherre og for personalet.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring sikkerheden på din byggeplads.

En portvagt-løsning fra Abexa kan blandt andet indeholde:

Denne sikkerhedsløsning passer til byggepladser af alle størrelser. Om I har et større projekt over flere faser, der varer flere år eller et mindre projekt der er færdigt på et par måneder. Er behovet og kravene noget andet end nævnte skræddersyr vi selvfølgelig en løsning der passer 100 % til dine behov.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.