Videoovervågning

Abexa ApS leverer videoovervågning til flere og flere byggepladser, lager, udenoms-områder osv. for at reducere tyveri og svind. Abexa tilbyder i fællesskab med en samarbejdspartner der specialist inden for videoovervågning, overvågning af højeste kvalitet.

Abexa har et tæt samarbejde med en specialist indenfor videoovervågning, og kan derfor tilbyde den enkelte kunde, den bedst mulige sikkerhedsløsning til netop dennes behov. Alle løsninger bliver udarbejdet ud fra den enkelte opgave mm.

Overvågningen opsættes som trådløs og er dermed nem og hurtig at sætte op samt at flytte efter behov. 

Typisk vil en videoovervågning være kædet sammen med en teknisk perimetersikring og linjedetektering langs det fysiske hegn. Vi vælger typisk en løsning med linjedetektering med kameraer i stedet for tags (bevægelsessensorer), da de dækker et langt større område og dermed også er med til at reducere omkostninger for kunden. Når linjerne bliver brudt, går der en alarm som lyder ved kontrolcentral, som derefter agerer efter den aftalte instruks mellem Abexa og kunden.

Kontrolcentralen, som også er en del af ydelsen, kan anråbe personerne via højtalersystem samtidig med at, der tilkaldes en alarm-patrulje eller anden relevant myndighed.

 

Eksempel på skærmoverblik på større byggeplads. Bemærk nederst til venstre er alle kameraer markeret for fuld overblik

 

Abexa kan også leverer både software og hardware samt instruktion og vejledning i brugen af videoovervågningen, så kunderne bliver selvkørende hvis dette er ønsket.

Vi leverer også faste installationer til erhvervs og privatkunder samt specialløsninger inden for overvågning (skjult overvågning, Termiske kameraer, personelrader, mv) når der er behov eller begrænsninger på det udstyr man ellers kan få på markedet.

 

 

 


 

 

Der er uendeligt mange muligheder inden for overvågning og nogle bedre end andre alt efter formål. Her ser du video med solceller og 4G-modul hvor der ikke er mulighed for opsætning af strøm. Der kommer hele tiden nye teknikker til og mulighederne bliver derfor større og større.

Abexa har mange års erfaring inden for sikkerhed og herunder overvågning til erhverv. Vi giver gerne et bud på, den bedste form for sikkerhedsløsning for netop dit behov. Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.