Videoovervågning

Abexa ApS leverer videoovervågning til flere og flere byggepladser, lager, udenoms-områder osv. for at reducere tyveri og svind. Abexa tilbyder i fællesskab med en samarbejdspartner der specialist inden for videoovervågning, overvågning af højeste kvalitet.

Overvågningen opsættes som trådløs og er dermed nem og hurtig at sætte op samt at flytte efter behov. 

Typisk vil en videoovervågning være kædet sammen med en teknisk perimetersikring og Linjedetektering langs det fysiske hegn. Vi har vælger typisk en løsning med linjedetektering med kameraer istedet for tags( bevægelsessensorer) da de dækker et langt større område og dermed også er med til at reducere omkostninger. Når linierne bliver brudt går der en alarm ved en kontrolcentral der herefter agerer efter den aftalte instruks der er lavet med Abexa og vores kunde( altså Dig)

Kontrolcentralen, som også er en del af ydelsen, kan anråbe personerne via højtalersystem samtidig med at, der tilkaldes en alarm-patrulje eller anden relevant myndighed.

Eksempel på skærmoverblik. Bemærk nederst til venstre er alle kameraer markeret for fuld overblik
Med solceller og 4g-modul når der ikke er mulighed for strøm

 

Der leveres både software og hardware samt instruktion og vejledning i brugen af videoovervågningen, så kunderne bliver selvkørende hvis dette er ønsket.

 

Vi leverer også faste installationer til erhvervs og privatkunder samt specialløsninger inden for overvågning (skjult overvågning, Termiske kameraer, personelrader, mv) når der er behov eller begrænsninger på det udstyr man ellers kan få på markedet

Der er uendeligt mange løsninger  og muligheder så det er nemt at købe en forældet løsning eller en løsning der ikke passer til opgaven

-Der kommer hele tiden ny teknik til så har du behov for vejledning så kontakt os endelig- vi guider dig gerne