For erhverv

Abexa's vagtydelser

Vagt til alle formål

Vores vagtydelser

Ordentlighed – både fagligt og personligt
Når man som kunde benytter sig af vores vagtydelser, vil man opleve serviceminded, stabile og kvalitetsbevidste vagter. Udover de lovmæssige krav, har vi derudover en række krav til vores medarbejdere omkring de menneskelige værdier. Uanset størrelse og type af opgave, skal man som vagt hos Abexa have en høflig tone over for kunden og dennes gæster mm. Man skal være pligtopfyldende, kunne spotte konfliktoptrappende adfærd samt håndtere uhensigtsmæssige episoder. Vi arbejder efter et simpelt ord. Ordentlighed. Ordentlighed fra start til slut uden undtagelser.

Hos Abexa er en aftale en aftale
Vælger du Abexa som leverandør til en opgave, er man som kunde sikker på hvad man får for sine pengene. Hos os er en aftale en aftale og vi holder hvad vi lover 100 %. Vores mission er at hver eneste opgave bliver udført som vi og den enkelte kunde er blevet enige om. For at vi kan udvikle og forbedre vores service, følger vi altid op på den enkelte opgave, både før, under og efter! Abexa gør en store ære i at, tilpasse sig kunden bedst muligt. Vi gør alt hvad vi kan for at imødekomme specielle krav til både uniform og udstyr. Er du interesseret i at høre mere omkring de ydelser vi tilbyder er du mere end velkommen til at kontakte os.

Alle former for vagtydelser

Abexa tilbyder alle former for vagtydelser uanset størrelse og omfang af opgaven. Vi har et stort og dygtigt team af professionelle medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere

Vi tilbyder alle former for vagtydelser og kan imødekomme specielle krav til både opgavehåndtering og uniformer samt udstyr. Igennem mange år i branchen, har vi opbygget et bredt netværk, der sikrer, at vi altid kan levere den ydelse, du som kunde ønsker, hvor end i landet det måtte være. Vi ser meget frem til at høre fra dig.